Ripple wallet

De maanden november en december waren erg hectisch voor cryptocurrency exchanges en brokers. Door de toegenomen vraag naar bitcoins en altcoins konden veel Nederlandse cryptocurrency exchanges het door de drukte even niet meer aan.

Om de achterstanden in te halen en de juiste service te kunnen verlenen hebben diverse exchanges besloten om tijdelijk geen nieuwe klanten aan te nemen. Ook wij hebben deze maatregel moeten nemen. Op dit moment zijn we echter weer helemaal in control, en staan we weer open voor nieuwe traders!

Online Ripple wallet

Nu Ripple kopen met iDEAL bij Bitvavo! Een nieuwe Nederlandse partij uit Amsterdam die de concurrentie aangaat met de huidige brokers. Naast Ripple hebben zij nog vele andere coins zoals Monero, NEO en Stellar.

Je hebt geen externe wallet nodig en de Ripples worden opgeslagen in de eigen Bitvavo omgeving, lekker makkelijk dus! Bitvavo maakt het heel eenvoudig om cryptocurrency te kopen en te bewaren in hun eigen Ripple wallet.