Webdesign portfolio

Voordat je een website wilt laten bouwen, is het verstandig om een actueel webdesign portfolio te bekijken. Daarnaast hoeft de website echt niet duur te zien, want zo houd je de kosten in de hand.

Voordat je een website laat maken, wil je natuurlijk wel graag een idee hebben van wat ongeveer hiervan de kosten van zullen zijn. Echter op die vraag is moeilijk een specifiek antwoord op te geven. Toch ga ik dit proberen in dit blogbericht.

Ga je uit van een template of eigen design?

Een van de eerste dingen waar je aan denkt bij een eigen website is natuurlijk hoe je website eruit moet zien. Jouw ideeën voor het design kun je natuurlijk over laten brengen aan een designer die je website voor je kunt laten maken.

De meest simpele manier is om uit te gaan van een goede template. Een template is eigenlijk een ontwerp waarin de basisopzet van een website eigenlijk al is vastgelegd. Je kunt daarna de template nog een beetje aanpassen om je site meer karakter te geven. Bekijk bijvoorbeeld het webdesign portfolio van Woowsite voor mooie voorbeelden.