Ongediertewinkel

 

De online webwinkel ongediertewinkel is een webwinkel die je hoopt niet vaak te bezoeken, maar soms ook jij kan er niet onderuit komen. Ongedierte komt in alle soorten en maten voor en het is verstandig om jezelf goed voor te bereiden en de juiste middelen in huis te nemen voor het bestrijden van de ongedierte.

Een van die soorten ongedierte zijn zilvervisjes. Een zilvervisje is een klein insect wat opvalt door zijn grijze en zilverachtige kleur. Ze staan verder bekend onder de naam suikergast of ook wel franjestaarten, maar worden toch voornamelijk zilvervisjes genoemd. Deze insecten worden vaak verward met ovenvisjes en papiervisjes.

Hoe zien ze eruit en hoe bestrijd ik ze?

Zo heeft een zilvervisje geen vleugels en is het bedekt met hele fijne schudden. Ze zijn erg klein, namelijk tussen de 7 en 12 mm lang. De diertjes hebben twee voelsprieten en het lichaam van een zilvervisje eindigt in een punt.

Zilvervisjes zijn lichtschuw en leven dus vooral in donkere hoeken. De optimale leeftemperatuur van zilvervisjes is 25°C. Een zilvervisje gedijt dan ook het beste in warme huizen en gedurende de warme zomermaanden. Zilvervisjes komen echter vooral voor in vochtige omgevingen. Een warme, donkere, vochtige omgeving (bijvoorbeeld onder een steen of in een hoekje in huis) vormt dan ook een ideaal leefklimaat voor het diertje.

Wat je er tegen kunt doen is de webwinkel van ongediertewinkel.nl te bezoeken. Hier vindt je namelijk alles om alle soorten ongedierte te bestrijden. Dus wacht niet langer en bezoek vandaag nog de webwinkel.