Office voor bedrijven

 

Het kopen van office voor bedrijven hoeft gelukkig niet meer zo moeilijk te zijn, want je kunt nu als ondernemer namelijk online eenvoudig een office voor bedrijven licentie kopen.

Waar je eerst bij Microsoft een softwarepakket moest kopen en lokaal op elke werkplek binnen je bedrijf moest installeren, hoeft dit sinds kort niet meer. Met office voor bedrijven 365 verandert namelijk de structuur naar die van een Cloud oplossing.

Alle onderdelen van office voor bedrijven worden aangeboden als een dienst in de vorm van Software-as-a-Service. Het is een nieuw abonnement structuur waarbij je grotendeels in de cloud werkt en dat brengt een hoop voordelen met zich mee. In dit artikel bespreek ik een paar.

Gemak

Met het office voor bedrijven 365 pakket beschik je altijd over de laatste versies van Office, Exchange, Sharepoint en Lync. Daarnaast kun je direct Office 365 gebruiken na het aanschaffen van een abonnement. Het grote voordeel is dan ook dat je IT-afdeling zich niet langer meer hoeft bezig te houden met infrastructurele zaken.

Schaalbaarheid

Een andere belangrijke reden om voor Office 365 te kiezen is schaalbaarheid. Je betaalt namelijk precies voor wat je organisatie nodig heeft en tot wanneer je het nodig hebt. Je hebt namelijk de keuze uit verschillende pakketten voor een paar gebruikers tot duizenden gebruikers.